Van recept tot op het bord

Verzenden

Verzenden Nederland (m.u.v Waddeneilanden) 

100% kwaliteit en versproducten! Bij Bram freshfood staan we garant voor de kwaliteit en versheid van al onze producten. Bij ons de producten vers ingekocht, nadat u de bestelling heeft geplaatst. Bij alle gesneden producten worden de producten eerst vers ingekocht en daarna vers voor u gesneden.  Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en de versheid van onze producten garanderen. Daarom is onze levertijd  2 tot 3 dagen. Bij ons staat kwaliteit, versheid, voedselverspilling en duurzaamheid hoog in het vaandel. Uiteraard worden onze leveranciers zorgvuldig door ons geselecteerd. Wij gaan namelijk persoonlijk langs bij al onze leveranciers en controleren hier op kwaliteit en hygiëne. Daarnaast beoordelen we ook gelijk het logistieke proces. Zodoende zijn wij en ook u altijd verzekerd van hoge kwaliteit versproducten.

Hoe werkt het verzenden

Verzendkosten Nederland: Vanaf €70 gratis verzending, daaronder €7,95. Wij verzenden geen pakketten naar de Waddeneilanden. De verzending wordt gekoeld geleverd door onze pakketdienst Red je pakketje op maandag t/m zaterdag tussen 17:30 en 22:30. Als wij uw pakket hebben afgegeven ontvangt u rond 16 uur een realtime track & trace. Hierin wordt een tijdsvenster van 30 minuten gegeven, zodat u weet wanneer de bezorger langskomt. Dit half uur wordt live ge-update aan de hand van waar de bezorger zich bevindt. 

Duurzame Verpakking

Wij werken met een duurzame verpakking met duurzame koelelementen en isolatie van Recycold. Hierdoor blijven de producten tijdens de verzending tot wel 30 uur lang gekoeld. De koelelementen kunt u leeggieten door de gootsteen, zodat de gehele verpakking bij het oud papier kan. Als het product vacuüm verpakt is, volg dan de THT (tenminste houdbaar tot) op het etiket. Wij leveren zoveel mogelijk producten vers. U kunt altijd de producten invriezen na ontvangst van de bestelling. Wij zorgen ervoor dat de koelelementen en de versproducten goed gekoeld in de verpakking gaan. 

De waardering van www.bramfreshfood.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 8 reviews.