Van recept tot op het bord

Verzenden

Verzenden alleen in Zuid- Limburg 

100% kwaliteit en versproducten! Bij Bram freshfood staan we garant voor de kwaliteit en versheid van al onze producten. Bij ons worden de producten vers ingekocht, nadat u de bestelling heeft geplaatst. Onze producten worden rechtstreeks geïmporteerd en gekocht op de veilingen. Van land tot klant in zo min mogelijk stappen.  Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en de versheid van onze producten garanderen. Daarom is onze levertijd  1 tot 3 werkdagen, afhankelijk van welk product u besteld. Bij ons staat kwaliteit, versheid, voedselverspilling en duurzaamheid hoog in het vaandel. Uiteraard worden onze leveranciers zorgvuldig door ons geselecteerd. Wij gaan namelijk persoonlijk langs bij al onze leveranciers en controleren hier op kwaliteit en hygiëne. Daarnaast beoordelen we ook gelijk het logistieke proces. Zodoende zijn wij en ook u altijd verzekerd van hoge kwaliteit versproducten.

Hoe werkt het verzenden

Verzending Zuid-Limburg: In de regio zuid- Limburg wordt de bestelling boven €20 gratis bij u geleverd door middel van onze eigen distributie. Onder €20 betaald u €5,99 verzendkosten. Wij leveren uw bestelling 7 dagen per week in een straal van 30 km rondom Bocholtz. 

Duurzame Verpakking

Wij werken met een duurzame verpakking met duurzame koelelementen en isolatie van Recycold. Hierdoor blijven de producten tijdens de verzending tot wel 30 uur lang gekoeld. De koelelementen kunt u leeggieten door de gootsteen, zodat de gehele verpakking bij het oud papier kan. Als het product vacuüm verpakt is, volg dan de THT (tenminste houdbaar tot) op het etiket. Wij leveren zoveel mogelijk producten vers. U kunt altijd de producten invriezen na ontvangst van de bestelling. Wij zorgen ervoor dat de koelelementen en de versproducten goed gekoeld in de verpakking gaan. 

De waardering van www.bramfreshfood.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 17 reviews.