Retourneren

Retourneren van bederfelijke gekoelde/ diepvries producten is niet mogelijk. Dit heeft te maken met de korte houdbaarheid en kwetsbaarheid van de producten. Mocht het product niet naar behoren zijn neem dan contact op met onze klantenservice. 

Producten die langer houdbaar zijn in de categorieën Delicatessen producten, Noten & Gedroogd fruit, Kruidenmix, Bouillon & Fond kunnen zonder opgave van reden binnen 14 dagen worden geretourneerd. U heeft na ontvangst van het product 14 dagen de tijd om de retournering aan te melden via info@bramfreshfood.nl. Na de melding heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te sturen en na ontvangst van het product storten wij het gehele bedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen terug op uw rekening 

Indien u het product wilt retourneren, mag u het product niet gebruiken/ de verzegeling eraf halen vanwege hygiënische redenen. Indien u het product heeft gebruik/ verzegeling eraf is, kunt u het product niet retour sturen. Daarbij willen wij de gezondheidsrisico’s vermijden.  

Neem contact op met de klantenservice  info@bramfreshfood.nl indien u een product retour wilt sturen. U kunt het formulier van retourneren gebruik om uw retour aan te melden:Formulier voor retournerenDe kosten zijn voor de Koper. U kunt het product terugsturen naar het onderstaande adres:

Bramfreshfood
Groeneboord 40 
6351 ED Bocholtz

Na ontvangst van het product sturen wij een bevestiging van ontvangst per mail en storten wij het geld binnen 14 dagen terug op uw rekening.

Indien er klachten of vragen zijn kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Bram Freshfood kan u altijd adviseren binnen het kader van voeding. Heeft u een speciale wens of allergie? Geen probleem! Wij geven u passend advies en wij helpen u ook verder bij het vinden van het geschikte product. Door onze ervaring in verschillende horeca keukens helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze.

 
De waardering van www.bramfreshfood.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 16 reviews.