Van recept tot op het bord

Bram Freshfood, leverancier en groothandel voor uw Vlees, Vis, AGF, huisgemaakte convenience en Delicatessen producten. Bram freshfood levert  zowel aan zakelijk, als aan particulieren waarin wij de lijnen zo kort mogelijk houden ‘’Van land tot klant in zo min mogelijk stappen’’.

Wie zijn wij

Bram freshfood is een groothandel/ leverancier voor zakelijke klanten voor alle vlees, vis, groenten & fruit, delicatessen door heel Nederland. In zuid- Limburg leveren wij de bestellingen zelf, dit is altijd gratis en zonder minimale bestelwaarde.
De rest van Nederland wordt uitgeleverd door een van onze partners. De levertijden zijn dan op dag A besteld is op dag B geleverd. Bestellingen worden dan geleverd van Maandag t/m Vrijdag.

Leverancier in AMBACHTELIJKE CONVENIENCE 

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van convenience producten die door een kok wordt bereid. Dit gebeurt op ambachtelijke wijze met veel handwerk, zoals onze handgesneden slamix en onze traditionele huisgemaakte kalfsfond. Dit proces willen wij u uit handen nemen. Staat er een product niet in ons assortiment? Neem contact met ons op en we kijken wat wij voor u kunnen betekenen.  

 Bram Freshfood brengt het ‘ouderwets’ koken weer terug op het bord, en dat proef je! 

 

Wat kunnen wij voor u betekenen? 

Eigen levering

1. Leverancier voor al uw vlees, vis, aardappelen, groenten, fruit, huisgemaakte convenience producten en Delicatessen. 

2. Bestellingen plaatsen van Zondag t/m Vrijdag voor 23:59, wordt de dag erna geleverd. (Indien voorradig kan er op zaterdag besteld worden voor zondag) 

3. Levering is 7 dagen per week, ook op zon- en feestdagen. Dit doen we door middel van eigen transport in een straal van 30km rondom Maastricht. Wij leveren niet alleen in zuid- Limburg, maar ook in België en Duitsland.

4. Wij houden onze prijzen scherp.  

5. Goede service door ons persoonlijke contact via 0646267038. 

6. Door de ervaringen in de horeca denken wij graag met u mee. 

7. Altijd GRATIS levering zonder minimale bestelwaarde 

Levering door partner Trunkrs

  1. Leverancier voor al uw vlees, vis, aardappelen, groenten, fruit, huisgemaakte convenience producten en Delicatessen. 
  2. Levering van Maandag t/m Vrijdag in Nederland. (geen levering op zon- en feestdagen)
  3. Bestellingen plaatsen kan tot 23:59 op dag A, wordt op dag B uitgeleverd tussen 17:00 en 22:00.
  4. Wij houden onze prijzen scherp.
  5. Goede service door ons persoonlijke contact via 0646267038.
  6. Door de ervaringen in de horeca denken wij graag met u mee.
  7. Levering is altijd gratis met een minimale bestelwaarde van €100.
  8. Voor uw bestelgemak is er het ‘Bulk order form’ voor u ontwikkeld. Hierin kunt u de producten in een lijst invullen waarin het product vanzelf verschijnt in de zoekbalk. Zo gaat het bestellen een stuk sneller.

Bent u op zoek naar een product dat wij nog niet in ons assortiment verkopen? Laat het ons weten en wij gaan direct voor u op zoek.

Maak een zakelijk account aan via de onderstaande button. Vervolgens komt uw aanvraag bij ons binnen. Na goedkeuring van uw aanvraag kunt u gaan bestellen.

De waardering van www.bramfreshfood.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 17 reviews.